SOS-ID tag activeren, snel en eenvoudig

1. Scannen

Door de QR-code op de SOS-ID tag voor het eerst te scannen komt u in de beveiligde SOS-ID omgeving. U wordt gevraagd om de SOS-ID card te activeren.

Kies 'Yes' om door te gaan

2. Registreren

Vul uw email adres in en kies een persoonlijk wachtwoord. Voer het wachtwoord nogmaals in en ga akkoord met de 'terms and conditions'.

Kies 'Register' om door te gaan

3. Activeren

Nu wordt gevraagd om de pincode die zichtbaar is op de tag. Deze code is gekoppeld aan de QR-code. Voer de pincode in en klik op ‘activate’. Uw SOS-ID tag is nu geactiveerd. 

Kies 'Edit card' om door te gaan

4. Bewerken

In uw eigen persoonlijke omgeving kunt u de door u wenselijke gegevens invoeren. Door op 'Save' te klikken zijn uw gegevens bereikbaar voor hulpverleners in geval van SOS.

SOS-ID tag is klaar voor gebruik!

SOS-ID tag wijzigen en beheren

Gegevens aanpassen

Wilt u uw persoonlijke gegevens wijzigen? Dat kan eenvoudig. Ga naar 'Inloggen' in het menu en vul uw email adres en wachtwoord in. U komt direct op uw persoonlijke pagina en kunt uw gegevens wijzigen en beheren. Door te bevestigen heeft u succesvol een verandering doorgevoerd.

SOS-ID tag voor hulpverleners

SOS-ID

In geval van SOS scant u de QR-code op de SOS-ID tag en wordt u gevraagd de bijbehorende pincode in te voeren. De persoonlijke gegevens van de SOS-ID tag drager zijn nu zichtbaar.