Verzending en bezorging

Wij leveren de SOSid producten uit voorraad. Hierdoor kunnen wij bestellingen waar de betaling succesvol van is afgerond direct verwerken en klaar maken voor verzending. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en aan PostNL aangeboden. In 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Maar het kan zijn dat je bestelling een levertijd van 1 à 2 werkdagen heeft. SOSid B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Bij ieder product in ons assortiment wordt weergegeven of het product op voorraad is. Indien het bestelde aantal exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft, zullen wij de leverancier hier meteen van op de hoogte brengen. Hiermee zorgen wij ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd.

Gratis verzending binnen Nederland

SOSid B.V. biedt je gratis verzending binnen Nederland. Je order wordt dus gratis verzonden, in Nederland. Is het orderbedrag minder dan € 19,95 dan berekenen wij een vast verzendtarief van € 6,50. Zodra wij de betaling succesvol hebben ontvangen gaan wij je bestelling inpakken en gereed maken voor de verzending. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn dan kun je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer de producten ontvangen zijn, zal er een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzonden worden. Nadat je bestelling door ons is verzonden, krijg je een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd. Je kan deze bevestiging op de dag van verzending rond 17:00 uur verwachten.

Bezorging

Bezorgdagen brievenbuspost

Besteld op                 

Levering Nederland

Levering België

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Dinsdag

Woensdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Zaterdag

Donderdag

Vrijdag

Maandag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

Donderdag

Betrouwbare levering

Nadat je bestelling bij ons de deur uit is gegaan, is onze vervoerder PostNL verantwoordelijk voor het netjes en op tijd afleveren van het pakket. Wij willen het beste voor onze klanten en hebben daarom bewust voor deze betrouwbare vervoerder gekozen. Nadat je bestelling verzonden is, ontvang je via e-mail een verzendbevestiging met trackingcode waarmee je het pakket kunt volgen.