Wanneer iedere seconde telt

Met de SOS-ID tag zijn uw persoonlijke, medische- en contactgegevens altijd direct beschikbaar in geval van SOS. Snel, veilig en betrouwbaar!

Hoe werkt SOS-ID tag?

De SOS-ID tag is van RVS. Er bevinden zich binnen creditcard formaat 3 dezelfde unieke QR-codes met een pincode per bestelling. In geval van SOS kan een hulpverlener (1) deze QR-code scannen met zijn of haar mobiel. Zo wordt de veilige digitale omgeving zichtbaar. Door (2) de gevraagde pincode, die zichtbaar is op de tag, in te toetsen worden de door u zelf ingevoerde gegevens direct zichtbaar voor de hulpverlener. U bepaalt zelf welke gegevens u wilt delen en deze kunt u te allen tijde zelf aanpassen. Denk hierbij aan een eigen foto, telefoonnummer van uw partner, familielid, buur of vriend(in), maar ook is er ruimte voor informatie over persoonlijke medicatie en medisch verleden. Gegevens die voor de hulpverlener belangrijk kunnen zijn in geval van SOS.

Altijd controle over uw eigen gegevens

Met de SOS-ID tag bepaalt u zelf welke informatie en contactpersonen u wilt tonen in geval van SOS. Behalve uw naam en telefoonnummers van naaste familie, buur of vriend(in) kunt u bloedgroep en aanvullende belangrijke (medische) gegevens zelf invoeren.

Wanneer u voor de eerste keer zelf de aangeschafte of gekregen QR-code scant komt u automatisch in de SOS-ID tag omgeving. U wordt in staat gesteld om uw e-mail adres in te vullen met een door uzelf gekozen wachtwoord. Door het vervolgens intoetsen van de pincode zoals vermeld op de SOS-ID tag komt u op uw eigen persoonlijke pagina. U bepaalt zelf welke informatie na bevestiging zichtbaar wordt voor de hulpverlener in geval van SOS. Vanaf dit moment heeft u de SOS-ID tag geactiveerd en is deze beschikbaar.

Mocht u uw gegevens willen veranderen of updaten dan kan dat eenvoudig door op deze website naar 'Inloggen' in de menubalk te gaan en met uw e-mail adres en wachtwoord in te loggen.

Multifunctioneel

De SOS-ID tag bevat 3 bruikbare en gelijke QR-codes met pincode. Twee van deze laser gegraveerde QR-codes kunt u met een simpele beweging uit de card drukken zodat u deze kunt bevestigen aan het bijgeleverde polsbandje maar ook aan kleding of schoenveters. De derde QR-code blijft op de card en deze kan opgeborgen worden in portemonnee, telefoonhoesje of tas.

“Los van de gedachte aan SOS vind ik het ook een mooie gadget. Ik word er op aangesproken en draag het met veel plezier”

Meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaand nog vragen over de SOS-ID tag? Bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen pagina. Of stuur ons een e-mail via info@sosid.com

Voordelen van SOS-ID tag:

Levensreddend

In een noodsituatie wanneer elke seconde telt, beschikken hulpverleners uiterst snel over relevante (medische) gegevens.

Veilig

De invoer van persoonlijke gegevens is veilig en op ieder moment aan te passen. U bepaalt zelf welke gegevens u wilt delen.

Multi-functioneel

De SOS-ID tag is op 3 verschillende manieren te gebruiken:  als card, armband en te bevestigen aan kleding of (sport)schoen met veters.

Onverwoestbaar

De SOS-ID tag is gemaakt van hoogwaardig RVS, werkt brandvertragend en is bestand tegen slijtage, water en hitte.